Сирники з чорносливом

Рецепт Сирників з чорносливом

Хочеш солоденького? Приготуй собі десерт стрункості! Для тих, хто стежить за своєю фігурою, але не хоче відмовлятися від солодкого! Смачного!

25 хвилин
Легко
Складові
Какао2 ст.л.
Борошно180 гр.
Вершкове масло від ТМ «БІлозгар»120гр.
Цукор2 ст.л.
Сметана ТМ Білозгар2 ст.л.
Розпушувач1 ч.л.
Сир ТМ Білозгар400 гр.
Яйце2 шт.
Згущене молоко варене200 гр.
Крохмаль картопляний1 ст.л.
Чорнослив150 гр.
Приготування

Начинка виходить дуже ніжна, в міру солодка, з карамельним смаком. Тісто розсипчасте немов тане в роті. Готується дуже легко і швидко. У каструлі змішуємо вершкове масло, цукор і какао, ставимо на вогонь і варимо до розчинення вершкового масла. Як масло розчинитися відразу знімаємо з плити і даємо охолонути. У борошно додаємо розпушувач, сметану, остигле вершкове масло з какао. Замішуємо тісто. У миску кладемо сир будь-якої жирності. Додаємо варене згущене молоко, яйця, 1 столову ложку картопляного крохмалю, все перемішуємо блендером до однорідності. Від тіста відокремлюємо четверту частину і прибираємо в холодильник. Тісто пальцями розподіляємо по формі робимо дно і високі бортики. На дно укладаємо пару ложок сирної начинки розрівнюємо і на верх укладаємо чорнослив, попередньо вимитий і обсушений, заливаємо сирною начинкою. Беремо з холодильника відкладене тісто і натираємо його на крупній тертці, рівномірно розподіляємо по верху пирога. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 180 градусах 40-45 хвилин. Смачного!

Рекомендуємо до рецепту