У цьому сезоні наша команда посіла почесне друге місце у чемпіонаті України з волейболу у суперлізі.

Волейбольна команда «Білозгар Медуніверситет» була створена у далекому 1993 році. Тоді ще її директором і головним тренером був Олександр Пастухов.

На сьогодні в команді грає 14 професійних гравців, які також у цьому сезоні отримали звання майстрів спорту України.

«Білозгар Медуніверситет» неодноразово брала участь  у Кубку України та всеукраїнських  чемпіонатах. У 2016 році команда виборола 6 місце на чемпіонаті України з волейболу. По щасливому  збігу обставин, саме тоді ТОВ «Літинський молзавод» став генеральним спонсором команди.

У цьому сезоні жіноча команда з волейболу перейшла з вищої ліги у суперлігу. Весною 4 кращі команди виборювали звання та місця у два тури. Перший тур був у Тернополі, де команда була на четвертому місці. Другий тур був у місті Южне, де волейболістки обіграли команду з міста Луцьк, після чого у запеклій боротьбі з рахунком 3:2 обіграли команду з м. Тернополя. І таким чином ми посіли почесне друге місце у чемпіонаті України серед команд суперліги.

Завдяки підтримці генерального спонсора команда тренується двічі на тиждень, має змогу їздити на збори, змагання та чемпіонати, забезпечена всім необхідним.

27.11.2017