Ось і добігає кінця 2020 рік, а на порозі уже 2021. З цієї нагоди шлемо Вам, шановні друзі, наші найщиріші вітання з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічно-різдвяні свята – найбільш очікувані події у нашому житті, бо це піднесена святкова атмосфера, задушевні зустрічі з рідними й близькими людьми, веселощі та щирі посмішки.

А яке ж це свято без пригощання?! Тож кожна господиня старанно готує для гостей та домочадців особливі страви й усілякі смаколики, вишукуючи унікальні рецепти для них.

Щоб допомогти у цій непростій справі, ми підготували до Нового 2021 року смачні новинки для Вашого святкового столу:

  • ніжний та вишуканий м’який сир «Е-Літ Маслини» доповнить вітамінний салат з огірків особливим смаком, а роли з сиром та крабовими паличками отримають оригінальний, цікавий присмак;
  • смачний та неповторний плавлений сир «Е-Літ Горіховий» послугує важливим інгредієнтом для салату з грушею і майонезом, а також святкової закуски з курятиною;
  • солодкий плавлений сир (для ласунчиків) «Е-Літ Цукати» стане важливим компонентом апетитного штруделя з шоколадом і сливовим варенням та оригінальних запашних кексів.

 

Шановні друзі! Зичимо Вам, щоб у Новому році збулися усі мрії та бажання! Нехай на душі у Вас завжди буде затишно, а в серці панує любов! Щасти Вам!

Смачного!

З повагою й найкращими 
побажаннями у Новому році
колектив Літинського молочного заводу

24.12.2020