Відтоді, як у 1996 році народилася оновлена компанія ВАТ “Літинський молочний завод”, розпочалося активне налагодження зовнішньоекономічних зв’язків підприємства, розширення сфери збуту продукції поза межами країни.

З 2004 року фірмова емблема та ТМ «Білозгар» стала відома мешканцям країн ближнього зарубіжжя, Близького Сходу та Середньої Азії.

З того часу продукція заводу експортується за кордон в Молдову, Пакістан, Ємен, Алжир, Сирію, Єгипет, Бангладеш, В’єтнам, Маврітанію, Філіпіни, Сингапур та Китай.

На зовнішні ринки постачається сухе знежирене молоко, демінералізована сироватка молочна суха та тверді сири. Нещодавно ТМ «Білозгар» налагодив ділові стосунки з Індією, куди почали відвантажувати новий тип продукції – вершкове масло. Нещодавно відбулася перша поставка.

Основна робота ведеться через офіційних трейдерів продукції. Зокрема, налагоджено тісні і багаторічні зв’язки із Сінгапурськими бізнесовими колами. Нашими партнерами є ряд відомих світових компаній, з якими ми заключаємо прямі контракти.

Проте, найміцніші торгівельні зв’язки налагоджено переважно з країнами-сусідами – Молдовою, Азербайджаном, Грузією, Казахстаном.

Багато ведеться перемовин з іншими країнами щодо співпраці.

27.11.2017