Відтепер шукайте нашу молочну продукцію ще й у новій упаковці! Раді повідомити Вам, що ТОВ «Літинський молзавод», ТМ “БІЛОЗГАР” починає розливати кефір, молоко та йогурти в нову упаковку — PURE-PACK.

Чому ми обрали саме цю упаковку? Вона екологічна, оскільки виготовлена із високоякісного картону із двостороннім ламінуванням. Продукти, що піддаються пастеризації, розливаються в асептичну упаковку, стійку до впливу мікроорганізмів. Безперечною перевагою картонної упаковки PURE-PACK є високі захисні властивості, зручність у користуванні та проста утилізація.

Ми переконані, що саме корисні продукти зі свіжого молока у якісній упаковці допомагають підтримувати здоров’я та довголіття наших споживачів. Молоко і молочні продукти містять різноманітні харчові речовини, збалансовані за складом, які легко засвоюються організмом, нормалізують мікрофлору кишечника та наповнюють організм кальцієм для міцності кісток. В процесі переробки молока зберігаються цінні харчові та біологічні властивості, що дозволяють віднести їх до лікувально-профілактичних та дієтичних продуктів.

Отож, зустрічайте на полицях магазинів продукцію ТМ «БІЛОЗГАР» ще й в оновленій упаковці та  смакуйте із задоволенням. Смачного!

24.04.2018