Мексиканський сирний чилі соус

Рецепт Мексиканського сирного чилі соуса

Гострий і пікантний соус який відмінно пасуватиме до будь-яких страв.

1 годин, 15 хвилин
Легко
Складові
Вершковий сир ТМ «Білозгар»250 г.
Перець чилі1 шт.
Вершки 20%від 50 мл.
Перець чилі мелений1 ч.л.
Перець червоний солодкий 1 шт.
Помідори1 шт.
Сир чеддер ТМ «Білозгар»250 г.
Приготування

Нарізаємо чеддер кубиками, викладаємо в невелику каструлю, додаємо вершковий сир, вершки і чайну ложку сушеного чилі. Ставимо на середній вогонь і готуємо поки все не розплавиться і не вийде однорідна маса. КРОК 2 Овочі дрібно-дрібно нарізаємо, чилі очищаємо від кісточок і теж дрібно шаткуємо. Додаємо в соус, перемішуємо. Все готово, можна подавати до столу. Смачного!

Рекомендуємо до рецепту