Рецепт Мексиканського сирного чилі соуса
Гострий і пікантний соус який відмінно пасуватиме до будь-яких страв.
1 годин, 15 хвилин
Легко
Складові
Вершковий сир ТМ «Білозгар» | 250 г. |
Перець чилі | 1 шт. |
Вершки 20% | від 50 мл. |
Перець чилі мелений | 1 ч.л. |
Перець червоний солодкий | 1 шт. |
Помідори | 1 шт. |
Сир чеддер ТМ «Білозгар» | 250 г. |
Приготування
Нарізаємо чеддер кубиками, викладаємо в невелику каструлю, додаємо вершковий сир, вершки і чайну ложку сушеного чилі. Ставимо на середній вогонь і готуємо поки все не розплавиться і не вийде однорідна маса. КРОК 2 Овочі дрібно-дрібно нарізаємо, чилі очищаємо від кісточок і теж дрібно шаткуємо. Додаємо в соус, перемішуємо. Все готово, можна подавати до столу. Смачного!
Рекомендуємо до рецепту