Традиційно наше підприємство визнано найкращим виробником молочної продукції на Вінниччині.

У цьому році Білозгар™ отримав дві відзнаки в конкурсі «Імена, яким довіряють»:

  • У номінації «Бренд молокопродуктів 2019», в титулі «Тільки перші».
  • Також нашій компанії присвоєно премію за активну участь в програмі економічного патріотизму «Я люблю своє Вінницьке!».

Керівництво та працівники Літинського молочного заводу щиро вдячні споживачам та шанувальникам нашої продукції за довіру та неймовірно високу оцінку нашої праці. Ваша підтримка надзвичайно важлива для нас, вона слугує орієнтиром подальшого розвитку для підприємства та надихає наших співробітників на нові звершення.

Колектив підприємства прагне дарувати нашим прихильникам лише якісну смакоту. Тож, для виготовлення власних смачних сирів, йогуртів, масла, та інших молочних продуктів використовуємо лише відбірне молоко найвищого ґатунку з власного фермерського господарства. Наші земляки вінничани уже давно вподобали нашу молочну продукцію, але ми хочемо, щоб жителі й інших регіонів України змогли скуштувати наших смачних сирів, сметани, масла та йогуртів. Отже Літинський молочний завод і надалі триматиме курс на розвиток фірмової мережі, модернізації та вдосконалення виробничих процесів.

«Бренд молокопродуктів 2019» та премія це не усі відзнаки, які отримав Білозгар™ цього року на конкурсі «Імена, яким довіряють». Окрім того, в рамках проведення конкурсу двоє працівників підприємства визнані найкращими співробітниками. Це Доценко Олександр Вікторович – апаратник пастеризації та охолодження молока та Глухенький Юрій Леонідович – апаратник нанесення полімерних покриттів на сири.

Літинський молочний завод – Тільки Перші!!!

Імена яким довіряють 2019, Тільки перші! Картинка

12.10.2019