Домашнє морозиво

Рецепт домашнього морозива

Мабуть, немає на землі людини, яка б не любила морозиво. Які б добавки не використовувалися, пломбір завжди залишається пломбіром. Пропонуємо приготувати морозиво у домашніх умовах з використанням молочної продукції ТМ «Білозгар». Ви будете у захваті!

5 годин, 15 хвилин
Легко
Складові
Сухе молоко ТМ «Білозгар»200 г.
Молоко ТМ «Білозгар» 600 мл.
Приготування

Розводимо сухе молоко холодним молоком (в пропорціях найкраще орієнтуватися на інформацію від виробника, зазначену на упаковці). Розведене молоко починаємо збивати. Важливо починати процес на маленькій швидкості і поступово її збільшувати. Збиваємо до щільної, стійкої піни. Смачного!

Рекомендуємо до рецепту