Рецепт домашнього морозива
Мабуть, немає на землі людини, яка б не любила морозиво. Які б добавки не використовувалися, пломбір завжди залишається пломбіром. Пропонуємо приготувати морозиво у домашніх умовах з використанням молочної продукції ТМ «Білозгар». Ви будете у захваті!
5 годин, 15 хвилин
Легко
Складові
Сухе молоко ТМ «Білозгар» | 200 г. |
Молоко ТМ «Білозгар» | 600 мл. |
Приготування
Розводимо сухе молоко холодним молоком (в пропорціях найкраще орієнтуватися на інформацію від виробника, зазначену на упаковці). Розведене молоко починаємо збивати. Важливо починати процес на маленькій швидкості і поступово її збільшувати. Збиваємо до щільної, стійкої піни. Смачного!
Рекомендуємо до рецепту